måndag 24 september 2018

Epstein Barr-virusanslutning till bröstcancer och autoimmuna störningar

Epstein Barr-virusanslutning till bröstcancer och autoimmuna störningarVad du kan göra nu för att minska risken för bröstcancer

Vissa livsmedel, kosttillskott och eteriska olja som anses vara antivirala och / eller antibakteriella kan stödja immunsystemet och leveren.
 1. Cats Claw är kraftfull mot patogener och virus.
 2. Cilantro, koriander är hjälper kroppen mot tungmetaller. Det är också antibakteriellt och antiviralt, så det undertrycker EBV.
 3. Citronmeliss är anti-parasitisk, antiviral och antibakteriell, vilket gör den kraftfull mot EBV.
 4. Lakritsrot är kraftfullt antiviralt och stoppar virus från att odlas. Det skjuter också viruset ur kroppen och skapar en miljö som är oskötlig för att värd sådana virus.
 5. Persilja är en stark patogenkämpe och inriktar sig på parasiter, bakterier och svampar.
 6. Gurkmeja är den ultimata inflammationskämpan, inklusive för inflammation i hjärnan som uppstår som ett resultat av EBV.
 7. Aloe Vera är antiviral, antibakteriell, anti-svamp och anti-parasitisk. Studier har visat att det är användbart för att rikta de patogener som är kopplade till kolon, mag och rektal cancer.
 8. Jod skyddar sköldkörtelformsvirusarna som EBV, så inkluderar jodrika livsmedel i din kost.
 9. Kockrot stöder levern så att den kan ta bort patogener.
 10. Vilda växter (som växer i naturen utan att planteras av människor) är fantastiska. De är packade med adaptogener, vilket betyder att de är avgörande för att hjälpa våra kroppar att anpassa sig till det som livet kastar oss. Vilda livsmedel behåller inte bara vitamin- och mineralnivåerna som naturen menade, men de bär också kritisk överlevnadsinformation och mekanismer i sina celler. När vi äter dem, dra nytta vi av det skyddet.
 11. Astaxanathin, lutein, quercetin och selen visar också kraftfullt skydd mot EBV-aktivering.
 12. Vitamin E och selentillskott är också en bra ide eftersom virus tenderar att bryta ner dessa väsentliga näringsämnen.
 13. Vitamin B12 hjälper till att skydda nerver och hjärnor från EBV.
 14. EBV är ett av de virus som utlöser NF-kB, och aktivering av NF-kB har kopplats till olika cancerformer. Alfa Lipoic Acid (ALA) har visats hämma NF-kB.
 15. NAC har också visat sig vara antiviral och erbjuder signifikant minskning av NF-kB.
 16. Vitamin D hämmar också EBV. Och som NAC och ALA hämmar det NF-kB och reducerar den resulterande inflammationen utlöst av EBV. (Du hittar fler lösningar i slutet av den här artikeln.) Det är viktigt att notera att låg D-vitaminstatus hindrar immunsystemet att reagera på EBV och cancer. Vidare har ungdomar med låg vitamin D-status och hög antikroppsreaktivitet mot EBV en ökad risk att utveckla MS.
 17. Citrusskal har visat sig vara effektiva mot aktiv EBV. Forskare har funnit att d-limonen extraherad från skalen undertrycker TPA, vilken är tumörpromotorn associerad med EBV. Därför kan essentiella oljor av myrt och  citronockså vara till hjälp på grund av att de innehåller d-limonen.
 18. Myrtle är också antiviral, antiinflammatorisk och innehåller andra kemo-preventiva föreningar.
 19. Ingefära blockerar också TPA såväl som uttrycket av EVB-antigener, vilket blockerar viral och tumöraktivitet associerad med EBV.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar