lördag 8 februari 2014

VISSTE DU DETTA OM DIN MAT



 Följande är 14 av de mer välkända industri insider hemligheter som har exponerats nu under en tid, men ändå inte allmänt känt för miljontals konsumenter.

Tillverkningen av grekisk yoghurt producerar miljontals ton giftigt avfall varje år, och ingen vet vad man ska göra med det.
 Alla dagligvaru apelsinjuice som är "inte från koncentrat" ​​bearbetas med "artificiella smakämnen" för att se till att varje flaska smakar likadant.

Vegetariska hamburgare är betydligt giftigare än konventionella nötköttburgare.

 Konventionell mjölk görs vid hög värme, homogenisering, pastörisering, ompackning och kombinera mjölk från hundratals kor som utfodrats genetiskt modifierade spannmål och injiceras med hormoner.

 Producenter av maraschino körsbär kemiskt blekmedel (genom en bevarad saltlösning) och sedan marinera körsbär i stora kar av majssirap och karamellfärg (FD & C Red 40) för att göra körsbär rött igen .  Source1  Source2

 Många konserverade soppor är smaksatt med MSG, även när de anger att de INTE är det.

Bearbetade konserverade soppor går igenom en sådan våldsam behandling som tillverkarna måste växa muterade stora grönsaker så att de inte sönderfaller i soppan.

 De flesta glassar förtjockas och stabiliseras med en massa giftiga ingredienser. 

Varm korv är fyllda med en klibbig blandning av styckningsdelar av maskinurbenat kyckling, fläsk, fett och stärkelse eller "grain fyllmedel."

Många olivolja "extra virgin" importeras (och är dyra) är faktiskt gjort med billigare oljor av frön och nötter.
Livsmedel som är rött och rosa är ofta färgat med koschenill extrakt, även känd som små krossade insekter kroppar.
Kaffegräddkomponenten tillverkad av majssirap och (trans-fettsyror / hydrogenerad) vegetabiliska oljor.

Läs mer om du är intresserad, detta är bara rubrikerna!
Ewa-Lis/Sinnenas gård


http://www.wesupportorganic.com/2014/02/things-people-probably-do-not-want-to-know-about-their-favorite-foods.html

1 kommentar:

  1. Vad är det för giftigt avfall som produceras av grekisk yoghurt?

    SvaraRadera