Följande är 14 av de mer välkända industri insider
hemligheter som har exponerats nu under en tid, men ändå inte allmänt känt för
miljontals konsumenter.
Tillverkningen av grekisk yoghurt producerar miljontals ton
giftigt avfall varje år, och ingen vet vad man ska göra med det.
Alla dagligvaru apelsinjuice som är "inte från
koncentrat" bearbetas med "artificiella smakämnen" för att se
till att varje flaska smakar likadant.
Vegetariska hamburgare är betydligt giftigare än
konventionella nötköttburgare.
Konventionell mjölk görs vid hög värme,
homogenisering, pastörisering, ompackning och kombinera mjölk från hundratals
kor som utfodrats genetiskt modifierade spannmål och injiceras med hormoner.
Producenter av maraschino körsbär
kemiskt blekmedel (genom en bevarad saltlösning) och sedan marinera körsbär i
stora kar av majssirap och karamellfärg (FD & C Red 40) för att göra
körsbär rött igen . Source1 Source2
Många konserverade soppor är smaksatt med MSG, även
när de anger att de INTE är det.
Bearbetade konserverade soppor går igenom en sådan våldsam
behandling som tillverkarna måste växa muterade stora grönsaker så att de inte
sönderfaller i soppan.
De flesta glassar förtjockas och stabiliseras med en
massa giftiga ingredienser.
Varm korv är fyllda med en klibbig blandning av
styckningsdelar av maskinurbenat kyckling, fläsk, fett och stärkelse eller
"grain fyllmedel."
Många olivolja "extra virgin" importeras (och är dyra)
är faktiskt gjort med billigare oljor av frön och nötter.
Livsmedel som är rött och rosa är ofta färgat med koschenill
extrakt, även känd som små krossade insekter kroppar.
Kaffegräddkomponenten tillverkad av majssirap och
(trans-fettsyror / hydrogenerad) vegetabiliska oljor.
Läs mer om du är intresserad, detta är bara rubrikerna!
Ewa-Lis/Sinnenas gård
http://www.wesupportorganic.com/2014/02/things-people-probably-do-not-want-to-know-about-their-favorite-foods.html
Vad är det för giftigt avfall som produceras av grekisk yoghurt?
SvaraRadera