måndag 25 november 2013

LÄKEMEDEL/NATURLIG LÄKNING

Vi behöver inte leva i en värld som innehåller läkemedel i den utsträckning den gör. Vi behandlar symptomen på underliggande hälsoproblem. Detta är den allopatiska modellen. Vi vill ha den snabb lösning så att vi kan fortsätta vår dåliga livsstil och matvanor.  
Av de mer än 4 miljarder förskrivningar varje år, USA och Kanada utgör mer än 80% av världens receptopioids (psykoaktiva mediciner). Mellan 1997 och 2012 receptopioids ökade dosen med nästan 500%. 
Läkemedel och medicinska misstag är nu en ledande dödsorsaken . Smärtstillande medel är den vanligaste orsaken till oavsiktlig död .
Föreskrifter för smärta, kolesterol, högt blodtryck, hypotyreos, antacida, antipsykotika, diabetes och antibiotika utgör 100% av de mest förskrivna läkemedel.
Livsmedel i din kost kan gör under utan biverkningar. 
Kolla in de 7 mest förskrivna läkemedel och de bästa naturliga botemedel för att behandla och förebygga sjukdomar.

1. Hydrocodone (Acetaminophen / Vicodin / Oxycontin)
Användning: Mot smärta 
Nu de mest förskrivna läkemedel i världen. Fler och fler läkare får enorma vinster från läkemedelsföretag för att främja dessa hydrocodone, särskilt generiska läkemedel. De utgör mer än 20% av de receptbelagda läkemedlen.
Dr Thomas Frieden, chef för Centers for Disease Control and Prevention (CDC), sade till Fox News att läkare delar ut narkotika som godis. Vissa läkare ger patienter recept för narkotika för ännu mindre skador.
Så fungerar det:
Det är en oralt psykoaktiva förening som fungerar som narkotika och smärtstillande. Det biotransformeras i levern till flera metaboliter. Det är i hög grad beroende av metabolism av cytokrom P450 -vägen.
Konsekvenser:
Andningsdepression, bradykardi, koma, kramper, hjärtstillestånd, leverskada, och död. Ärvda gener såsom cytokrom P450 påverkar metaboliska vägar-del kan inte hantera det alls, medan en mindre andel kan få ännu mer kraft ur det än vanligt.
Natural Foods: Öka intaget av följande istället för medicin:
Ingefära, gurkmeja, bär, cayennepeppar, selleri / selleri frön, körsbär, mörka gröna grönsaker, valnötter 
See: Natural Healing Rättsmedel: 10 Livsmedel som bekämpar inflammation och smärta

2. Statiner (Generiska versioner av Lipitor / Zocord / Crestor)
Användning: Minskning av LDL-kolesterol
Cirka 15% av de föreskrivna läkemedel är generiska statiner. En studie som publicerades i januari 2012 i Archives of Internal Medicine kopplade statiner till 48 procent ökad risk för typ-2-diabetes.
Det finns inga vetenskapliga studier som någonsin dokumenterats som visat sig genom orsakssamband att sänka LDL-kolesterol förebygger sjukdom. Den besatt kultur av att sänka kolesterol kan faktiskt orsaka cancer .
Så fungerar det:
Statiner artificiellt sänka kolesterolnivåerna genom att hämma ett kritiskt enzym HMG-CoA-reduktas , som spelar en central roll i produktionen av kolesterol i levern.
Konsekvenser:
Inflammation och patologisk nedbrytning av muskler, akut njursvikt, diabetes, cancer, hjärt-och kärlsjukdomar, interferens med könshormoner och död.
Natural Foods: Öka intaget av följande i stället för medicin:
Nötter, spenat, äpplen, gurkmeja, tranbär, tomater, grönt te, fet fisk, bönor, alfalfa ört, paprika frukt, vitlök, psyllium, bockhornsklöverfrön, slaktare kvast, lakritsrot, hagtorn bär 
See: 
Nya data Visar Lykopen Minskar hjärtsjukdom upp till 26 procent
Två äpplen om dagen effektivare sätt att minska hjärtsjukdom Than Statin Mediciner
Topp 5 livsmedel och örter att styra kolesterol
World Renown hjärtkirurg talar ut om vad som verkligen orsakar hjärtsjukdom
3. Lisinopril (Prinivil / Zestril) OCH Norvasc (Amlodipine)
Användning: Minskning av högt blodtryck
I kombination, lisinopril och Norvasc utgör en jättestor 23% av de receptbelagda läkemedlen. Detta gör dem till de mest ordinerade generiska läkemedel (i kombination) för hjärt-kärlsjukdom och blodtryck. Individuellt, Lisinopril utgör cirka 14% och Norvasc ca 9%.
Så fungerar det:
Lisinopril används vanligen för behandling av högt blodtryck, hjärtsvikt och hjärtinfarkt. Norvasc används för högt blodtryck och kärlkramp. Det åstadkommer detta genom att hämma inflödet av kalciumjoner i glatt kärlmuskulatur och hjärtmuskel så det väsentligen interfererar med metabolismen av kalcium.
Konsekvenser:
Cancer, blodsjukdomar, utveckling av bröst hos män, impotens, depression, takykardi, förstoring av tandkött, inflammation i levern, förhöjt blodsocker, hepatit, livshotande hudåkommor.
Natural Foods:  Öka intaget av följande i stället för medicin:
Alla livsmedel som innehåller mycket C-vitamin (chilipeppar, guava, paprika, timjan, persilja, mörkt gröna bladgrönsaker, broccoli), alla livsmedel som innehåller mycket magnesium (choklad, gröna bladgrönsaker, paranötter, mandlar, cashewnötter, svart melass , pumpa-och squashfrön, pinjenötter och svarta valnötter) och alla livsmedel som innehåller mycket kalium (svamp, bananer, mörkgröna bladgrönsaker, sötpotatis, apelsiner och datum). Kokosolja / vatten och Q10 är också mycket effektiva för att sänka blodtrycket.
See:
Magnesium Minskar blodtrycket naturligt utan biverkningar
Låg Salt kost minskar inte blodtryck, Period
C-vitamin tillskott Minska blodtryck utan biverkningar i samband med medicinering
Låg Kalium Kopplat till högt blodtryck

4. Synthroid (levotyroxinnatrium)
Användning: Hypotyreos
En syntetisk form av sköldkörtelhormon tyroxin, gör generiska Synthroid upp mer än 11% av de receptbelagda läkemedlen. Den används för att behandla hypotyreos. Den relaterade läkemedels dextrothyroxine (D-tyroxin) användes tidigare som en behandling av förhöjt kolesterol, men drogs tillbaka på grund av hjärt-biverkningar.
Så fungerar det:
Den ersätter sköldkörtelhormon som naturligt förekommer i sköldkörteln i huvudsak stoppa naturliga produktionen.
Konsekvenser:
Långsiktig dämpning av sköldkörtelstimulerande hormon (TSH) orsakar hjärt biverkningar och bidrar till minskningar i bentäthet (högt TSH är också väl kända för att bidra till benskörhet.) Kan också orsaka förhöjda blodsockernivåer, hjärtsvikt , koma och binjurebarksvikt. TSH påverkar direkt hela processen med jod fånga och sköldkörtelhormon produktionen så användning av Synthroid påverkar direkt hur kroppen metaboliserar jod.
Natural Foods: Öka intaget av följande istället:
Alla livsmedel som innehåller jod som t.ex. tång, kelp, rädisor, persilja, fisk, skaldjur, ägg, bananer, tranbär, jordgubbar, himalayan kristall salt. Dessutom, koppar, järn, selen och zink är viktiga i produktionen av sköldkörtelhormon. Motion minst 20-30 minuter per dag - tillräckligt för att höja hjärtslag.
See:
Seaweed Extrakt kan hjälpa dig gå ner i vikt, Mestadels kroppsfett
8 Kritiska Näringsämnen saknar mer än 70 procent av dieter
Den främsta orsaken så många Kvinnor har svårt att gå ner i vikt

5. PRILOSEC (omeprazol / generiska versioner av Nexium)
Användning: Antacida
En protonpumpshämmare, som utgör drygt 8% av de receptbelagda läkemedlen. Omeprazol är en av de mest förskrivna läkemedel mot refluxsjukdom (GERD / GERD / LPR) och magsår internationellt och är tillgängliga över disk i en del länder.
Så fungerar det:
Det dämpar syrasekretionen genom specifik hämning av magsyrajoner i cellerna. Absorptionen av omeprazol sker i tunntarmen i huvudsak slå av strömbrytaren som främjar matsmältningen av livsmedel. Omeprazol är också helt metaboliseras av cytokrom P450 -systemet.
Konsekvenser:
Angina, sår, takykardi, bradykardi, hjärtklappning, förhöjt blodtryck, utveckling av manliga bröst, inflammation i bukspottkörteln, irritabel kolon, mucosal atrofi av tungan, leversjukdom / misslyckande, förhöjt blodsocker, muskelsvaghet, hudåkommor, tinnitus, inflammation i ögon, täta urintömningar, testikelsmärta, anemi och blodsjukdomar.
Natural Foods: Öka intaget av följande istället:
Grapefrukt, probiotika , broccoligroddar, manuka honung, mastix tuggummi, marshmallow te, glutamin, hala alm, deglycyrrhized lakrits (DGL), aloe vera juice, bakpulver, ättikslag juice.
Se:
Grapefrukt läker Magsår
broccoligroddar kan förhindra gastrit, magsår och magcancer
Manuka honung Vänder antibiotikaresistens, behandlar sjukdom

6. Azitromycin och amoxicillin
Användning: Antibiotika
I kombination, azitromycin och amoxicillin bidra till en otrolig 17% av de receptbelagda läkemedlen. Sen undrar vi varför vi har antibiotikaresistens. På egen hand, var och en bidrar med cirka 8,5%. Azitromycin är en av världens mest sålda antibiotika och kommer från erytromycin. Amoxicillin är oftast droger för barn.
Så fungerar det:
Hämmar syntesen av bakteriernas cellväggar och störa deras proteinsyntes. Dessa läkemedel hämmar även proteinsyntesen av goda bakterier som behövs för immunitet och matsmältningen.
Konsekvenser:
leverinflammation, inflammation och destruktion av magslemhinnan, förstörelse av friska bakteriepopulationer, tjocktarmsinflammation, allergiska reaktioner, fetma, humant antibiotikaresistens.
Natural Foods: Öka intaget av följande istället:
Solljus (vit D), vitlök, kokosolja, gurkmeja, livsmedel med hög nikotinamid (vit B3) som lax, sardiner och nötter. Också manuka honung, olivbladsextrakt, grönt te, pau d'Arco, rosenvatten, myrra, Grapeseed extrakt, gyllene sigill, oregon druvor, oregano olja, andrographis paniculata, och probiotika.
See:
Vitlöks Bevisad 100 gånger mer effektiv än antibiotika , Att arbeta i en bråkdel av den tid
innan Antibiotika någonsin existerat, Blev Solljus Används för att behandla sjukdomar med stor framgång
de mest potenta B-vitamin som bekämpar infektioner bättre än Antibiotika kan någonsin
7. GLUCOPHAGE (metformin)
Användning: Oral diabetes läkemedel
Glucophage droger runda upp topp 7 men förskrivningen av detta läkemedel ökar snabbt. Det utgör cirka 7% av de receptbelagda läkemedlen. Det är den första linjens droger för behandling av typ 2-diabetes, särskilt hos överviktiga och feta människor. Den fungerar också för att indirekt sänka LDL-kolesterol och triglycerider.
Så fungerar det:
Genom att undertrycka naturliga glukosproduktion i levern, aktiverar drogen ett enzym som spelar en viktig roll i insulinsignalering, hela kroppen energibalans, och metabolismen av glukos och fett.
Konsekvenser:
Laktacidos, nedsatt lever / njurfunktion, minskande sköldkörtel hormon och testosteron, ökad homocystein, malabsorption av vitamin B12, B12-brist, cancer i urinblåsan, hjärtsvikt. Den största konsekvensen av diabetesläkemedel är att det orsakar bukspottkörtelfunktion för att väsentligt minska hämma flera hormoner och orsakar andra obalanser som aldrig korrigeras utan att avstå från drogen.
Natural Foods: Öka intaget av följande istället:
Svart te, Solljus (vit D), eventuellt kaffe (mer forskning behövs), gurkmeja, nötter, Chia frön, gröna bladgrönsaker, äppelcidervinäger, kanel, röda vindruvor, stål skär havregryn, broccoli, spenat, gröna bönor och jordgubbar. 90% av alla fall av diabetes kan lösas genom att äta livsmedel med lågt glykemiskt belastning , och bedriver både styrketräning och aerob träning .
See:
Studie om svart te konsumtion från 42 länder visar det Sänker Diabetes Risk
Två Fler Bombshells For Vitamin D: Det Förhindrar Både typ I diabetes och Karies
Kaffe Anti-diabetes Benefit
Hälsosam kost, måttlig motion Minska Diabetes Risk Better Than Drugs
Hur Gurkmeja har en anti-diabetiker effekt på kroppen
De läkemedel som vi spenderar mest pengar är de som fortfarande är ny nog att skyddas mot generisk konkurrens. Det är därför droger som Abilify och Seroquel ( neuroleptika ), liksom Plavix (blodförtunnande) och Advair Diskus ( astma inhalator) inte göra listan.

Read more at http://www.realfarmacy.com/the-7-most-prescribed-drugs-in-the-world-and-their-natural-counterparts/#hJr0redBtl64CT3B.99

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar