lördag 31 mars 2012

Juicing cannabis miraculously saves lives after physicians declare the battle lost

Juicing cannabis miraculously saves lives after physicians declare the battle lost
 En typisk första reaktion är att associera marijuana konsumtion med dess psykoaktiva effekter. Men THC blir psykoaktiva vid uppvärmning, som när den traditionellt röks eller kokas. När man använder rå, är cannabis inte  psykoaktiva. Att marijuana har förmågan att verka som ett smärtstillande medel, tror inte många.

De medicinska egenskaperna av marijuana faktiskt förstörs vid upphettningoch blir då psykoaktiva. Värme omvandlar 600mg av icke-psykoaktiva THC syra till 10mg av psykoaktiva THC. Här är där utbyte av medicinska effekter uppstår. Medan 10mg behålla några medicinska effekter, det är bara en bråkdel av THC kvar. I förenklade termer, i den obearbetade vegetabiliska, THC, inte är psykoaktiva, men fungerar som en mycket kraftfull medicin, upp till 400 gånger mer kraftfull än vid rökning. Scientific American, 2004, publicerade en artikel kallad "hjärnans egen marijuana", i vilken de hävdade att hjärnan frigör kemikalier som är strukturellt och funktionellt liknande cannabinoider det reaktiva egendom i marijuana. THC är den cannabinoid som folk är mest förtrogen med, men detta är bara en av 80. I normal synaptisk nerver, signalerna är enkelriktad och mottagaren vidarebefordrar signalen, men aldrig meddelar avsändaren att meddelandet har mottagits. Cannabinoider upprätthålla kommunikation med den ursprungliga sändaren så att man är medveten om att meddelandet har tagits emot och håller på att utarbetas. Om till exempel en neuron skickar en smärta, normalt skulle det bara skickar meddelandet tills meddelandet blir falskt. Det cannabinoider gör varje cell i en chef med ökad kontroll.
NaturalNews) vid 16, kommunikationschefen Peskuski drabbades av  inflammationer och en rad autoimmuna tillstånd som gjorde hennes organ och andra vävnader, inklusive interstitiella blåskatarr och lupus. Hon ordinerades över 40 olika anti-inflammatorisk, antibiotika och värktabletter för att bekämpa symtomen.  Hon fick veta att de kunde hon hoppas på minskat obehag, och med lite tur, hon fick göra det till sin 30:e födelsedag. Alternativa behandlingar, hon började pressa juice råvaror cannabis ger varje dag, och inom två månader, är hon smärtfri, och hon hade slutat med alla andra smärtstillande medel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar