onsdag 4 april 2012

Vaccine failure admitted: Whooping cough outbreaks higher among children already vaccinated

Vaccine failure admitted: Whooping cough outbreaks higher among children already vaccinated

 Många vacciner utvecklar sjukdomen  som de hävdar skall förhindra, ex vis mässling vacciner, kan faktiskt orsaka mässlingen. 

Och mot influensa vacciner faktiskt ökar mottagligheten för influensan. (Se källor nedan.)

Ny forskning som Reuters avslöjar att kikhosta utbrott är högre bland vaccinerade barn jämfört med ovaccinerade barn. Detta är baserat på en studie ledd av Dr. David Witt, en smittsjukdoms specialist vid Kaiser Permanente Medical Center i San Rafael, Kalifornien. Reuters rapporterar: (http://www.reuters.com/article/2012/04/03/us-whoopingcough-idUSBRE832 ... ) i början av 2010, en spik i fall uppkom vid Kaiser Permanente i San Rafael, och det blev snart en utbrott av kikhosta - den största sett i Kalifornien i mer än 50 år. Witt hade förväntat sig att se sjukdomar kring ovaccinerade barn, att veta att de är mer utsatta för sjukdomen.  Det var mycket förvånande att majoriteten av fallen var i helt ovaccinerade barn. Det började fånga vår uppmärksamhet.
Kikhosta infektioner är vanligare bland barn som redan är vaccinerade mot kikhosta än ovaccinerade barn. Kikhoste vaccin har aldrig testats för långsiktig effektivitet
Läkare öppet erkänner att vaccin inte varaktigt skydd mot sjukdomen.

Men läkare och myndigheter fortsätter propagera för vaccinet ändå?!  Det är som att säga "vi vet att dessa vacciner egentligen inte fungerar, men alla borde få vaccinerade ändå."
Trots att kikhostevaccin faktiskt orsaka en ökning av risken att infekteras med kikhosta, varje gång det är ett kikhoste utbrott, det är en hysteri av alla skrikande, "vaccinera! Vaccinera! Vaccinera!"

Jag vara ansedd att vara en oansvarig förälder då jag inte lät vaccinera mina barn mot barnsjukdomar.?!! Nu talar vi om 25-34 år tillbaka i tiden.
Ewa-Lis Hörne Messelth

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar