måndag 20 oktober 2014

Topp 10 Naturliga botemedel för tånagelsvamp

Nagelsvamp
Allmänt känd som nagelsvamp - kännetecknas av inflammation, smärta och svullnad i tån, samt gulfärgning, förtjockning, och smulas sönder av nageln själv. Nagelsvamp kan vara ett resultat av onormal pH i huden, kontinuerlig exponering för fukt, bär syntetiska strumpor, nedsatt immunförsvar, svett uppbyggnad i skor, dålig fot hygien, eller svag cirkulation som den som orsakas av diabetes.
Modern medicin adresser tånagelsvamp med utvärtes behandlingar, orala anti-svamp medicin, och i vissa fall kirurgiskt avlägsnande av nageln. Biverkningar av dessa läkemedel kan ge andningssvårigheter, svullnad i munnen eller i ansiktet, nässelfeber, utslag, blåsor, huvudvärk, yrsel, illamående, aptitlöshet, leverskada, viktökning, trötthet, hjärtproblem, feber, diarré och mer smärta - allt bara för att bli av svamp på tånaglarna ...
Traditionell örtmedicin gör samma jobb med hjälp av naturliga oljor, fruktjuicer och  varor från ditt skafferi av vilka de flesta inte har några biverkningar alls (förutsatt att du inte är allergisk mot dem.) Lätt val. Här är de tio bästa alternativen när det kommer till naturläkemedel för nagelsvamp.

1 Äppelcidervinäger
En av de bästa lösningar för nagelsvamp kan äppelcidervinäger användas lokalt, internt, eller både och. Blanda en del ACV och en del Epsom salter med sex delar varmt vatten. Låt vattnet kallt så att det fortfarande är varm, men inte så varmt som att skada huden. Blöt fötter upp till två gånger dagligen under åtminstone trettio minuter för att döda svamp. Blanda två matskedar av organisk äppelcidervinäger med åtta uns av varmt vatten och tillsätt en tesked honung att söta drycken.

2 Olivbladsextrakt
En annan utmärkt val för att ta ut tånagelsvamp är olivbladsextrakt . När det tas dagligen som ett komplement, denna kraftfulla naturläkemedel inte bara botar svampinfektioner.Olivbladsextrakt är också anti-bakteriell, anti-virus, och kan hjälpa till att sänka kolesterolet bland annat.
Olivbladsextrakt är också en kraftfullt avgiftande, så att du kan uppleva ett visst obehag när du först börjar ta tillskottet. I så fall överväga att sänka den dagliga dosen när kroppen skjul huvuddelen av sina lagrade upp gifter. 

3 Tea Tree Oil
Som både en antiseptisk och svampdödande lösning, tea tree-olja är ett bra botemedel mot nagelsvamp. Först rena områden på och runt infektion med tvättsprit sedan tillämpa outspädd tea tree olja direkt till de drabbade naglarna och låt det dra. Efter ungefär tio minuter, försiktigt skrubba spiken med en mjuk borst tandborste. Vid tillämpning av tea tree olja direkt på huden, överväga att blanda oljan en-till-en med en helt naturlig bärare som olivolja. Upprepa dagligen tills den nya friska nageln växer ut helt, då fortsatt behandling under 2-3 veckor för att förhindra återväxt.
Dessutom, om du ännu inte känner till de många användningsområden för tea tree olja, kolla in den här artikeln för några av de andra skäl för att hålla denna fantastiska botemedel i ditt medicinskåp.

4 Apelsin eterisk olja
Apelsinolja är en annan naturlig anti-svamp som kan appliceras dagligen till tånaglar för att bota en infektion. Använd en pipett för att tillämpa olja på naglarna och mellan tårna. Låt oljan verka i minst en timme. Apelsinolja kan vara för stark för personer med känslig hud. Om du tycker detta är fallet för dig, späda olja vid en en-till-en-förhållande med en helt naturlig bärare såsom olivolja. Också, eftersom citrus allergier är något vanligt, rekommenderas att testa apelsinolja på en plats för frisk hud innan det till infekterade naglar. (Många hälsa och välbefinnande butiker har öppet "testare" av sina produkter för just detta ändamål.)

5. Majsmjöl
En av de mer intressanta rättsmedel för tånagelsvamp är ekologiskt majsmjöl . Corn värd naturligtvis en form av svamp som är ofarliga för människokroppen men dödligt för Candida - den vanligaste svamp parasit som orsakar infektioner hos människor. I en behållare stor nog att passa din fot (eller båda fötterna vid behov), blanda en kopp majsmjöl och cirka två liter vatten. Låt majsmjöl i blöt i vatten i minst en timme sedan dränka den infekterade foten (eller fot) i blandningen i en halvtimme eller mer. Eftersom majsmjöl är helt ofarligt för hud och naglar, kan du upprepa behandlingen så ofta du vill.

6. Bikarbonat
Eftersom svampen behöver en sur miljö att blomstra, bikarbonat kan förhindra tånagelsvamp från att sprida sig genom att skapa en obeboelig miljö för det. Natriumborat, allmänt känd som helt enkelt borax är ett naturligt förekommande mineral som är också en kraftfull fungicid. Dessa två kombinerade skapa ett botemedel som kan bota nagelsvamp snabbt. Blanda lika delar borax pulver och bikarbonat med bara tillräckligt med vatten för att bilda en pasta. Blöt fötterna  och försiktigt gnugga blandningen på infekterade naglar. Gör detta två gånger dagligen och fortsätta i minst två veckor efter svamp verkar ha klarats upp.

7 Kokosolja
Kaprylsyra, en av de medellånga fettsyror i kokosnötolja, har förmågan att penetrera varaktig cellväggen av Candida och andra svampar. Utan dess skyddande beläggning cellerna av svampen upplösa, effektivt förstör infektionen. Applicera ett tunt lager av kokosolja till smittade områden och låt den ligga i blöt i minst femton minuter. Kokosolja är bra för hudens hälsa, så det finns ingen gräns för hur ofta du kan använda denna behandling. Se bara till att du inte är allergisk mot kokosnötter innan du använder denna produkt till känslig vävnad.

8. Lavendelolja
Anti-svamp egenskaper lavendelolja gör den till ett effektivt rättsmedel för lindriga fall av tånagelsvamp. Applicera några droppar lavendelolja till de infekterade naglarna varje kväll och låt det dra i medan du sover. För att förhindra att oljan gnugga bort, kan du valfritt täcka dina fötter med ett par yllesockor. Tänk bara på att inte använda strumpor av syntetfiber som detta kommer bara att förvärra infektionen. Kom ihåg att en spik som ser friska fortfarande kan dölja spår av svamp. Det är bäst att fortsätta utvärtes behandlingar som detta i minst ett par veckor efter infektionen verkar vara borta.

9. Oregano Oil
En annan ört med anti-svamp egenskaper är oregano. Blanda några droppar oregano olja i en tesked transportör olja och badda på infekterade naglar. 

10. Probiotika
En obalans av friska mikro-floran i kroppen kan också vara en stor orsak till svampöverväxt som onykomykos. Ät ett probiotiskt preparat.  Lactobacillus bakterier som finns i de flesta probiotiska kosttillskott utsöndrar en biprodukt som är giftig för Candida. 


http://www.herbsandoilsworld.com/top-10-natural-remedies-for-toenail-fungus/

2 kommentarer:


  1. min fru har lidit av cancer i bukspottkörteln trä bekräftades vara etapp fyra, läkaren tullindrivaren mig det fanns lite hon kunde göra eftersom hon inte reagerade två behandling men min svåger vann till vår räddning genom att beställa denna hampa olja från Rick Simpson Foundation trä va sa har hjälpt vissa patient kampen mot cancer av olika typer så vi bestämde två ge det en chans, så långt min fru förbättras perfekt mycket bra och närvarande kan hon gå runt huset hela själv. Jag kände det nödvändigt att titta andra som lider av denna akut sjukdom att när du har en bra hampa olja det kan verkligen ge en en sund andra chans att leva. om du råkar vara i behov av denna hampa olja kan du kontakta stiftelsen som levererat min bror i lag med denna e-post: ricksimpsonmedicalorg@outlook.com

    SvaraRadera
  2. 1382/5000
    Hej, alla mina namn är Komfam Jenny, jag är här för att vittna om en stor örtstavelse som heter Dr.MAGGI, som hjälpte mig att bota min HERPES SIMPLEX VIRUS. Jag blev smittad med HERPES SIMPLEX VIRUS 2013, jag gick till många sjukhus för botemedel men det fanns ingen lösning, så jag tänkte hur kan jag få en lösning så att min kropp kan vara okej. Så en dag gick jag på internet på nätet för att få veta mer om Herpes Simplex Virus jag kom över en recension av en dam som sa att hon fick hennes Herpes Simplex Virus härdad av En stor örtstavningscaster kallad Dr. MAGGI. Och hon gick också så långt för att släppa en e-postadress och inkluderade Dr. MAGGI-telefonnummer och rådgav vem som helst att kontakta Dr. MAGGI för någon form av hjälp. Så jag gav ett försök genom att kontakta honom via hans email och förklara mitt problem för honom. Han berättade för mig allt jag behöver göra och ger mig också instruktioner att ta, vilket jag följde ordentligt. Innan jag visste vad som händer efter två veckor blev HERPES SIMPLEX VIRUS som var i min kropp försvunnen. så om du också är hjärtadbruten av några dödliga sjukdomar som HERPES, HIV, bältros, låg spermieantal, HPV, Cancer, Hepatit B, ALS etc är den här stora mannen det bästa jag har sett och applåderar och om du behöver en hjälp för att bota någon form av sjukdom, kan du också maila honom via: Maggiherbalcenter@gmail.com eller ringa sitt telefonnummer 2347057375409.

    SvaraRadera