tisdag 13 november 2012

Chia seeds are the ultimate survival food for long-term storage

Chia seeds are the ultimate survival food for long-term storage   CHIAFRÖ

1) Nutrition: Chia frön är en mycket hög källa till omega-3, som är kopplade till en mängd olika hälsofördelar. De innehåller också magnesium, aminosyror och en hälsosam sortiment av mineraler. De är nästan som små vitaminer.

2) Icke-GMO: Chia frön är helt icke-GMO. Ännu bättre, det organiska Chia säljs av Natural News Store är certifierad USDA Organic, vilket betyder att den aldrig har besprutas med bekämpningsmedel eller svampmedel kemikalier.

3) mängd användningsområden: kan Chia frön läggas i blöt i vatten och te för att göra en rejäl dryck, de kan strös på sallader och spannmål, kan de blandas i bröd mixar och pannkaka mixar, och de kan även läggas till såser, dressingar och dips. Chia är en av de mest mångsidiga superfoods på planeten.

4) Betalningsförmåga: Chia frön är en bråkdel av priset för många andra superfoods på ett uns-för-uns basis. När det gäller den näring de ger, de är en av de mest prisvärda långsiktiga lagringsbara superfoods ännu upptäckts.

5) Hållbarhet: Chia frön enkelt lagra för 2 - 4 år utan kylning, och 4 + år om kylda. De kräver bara en torr, sval plats. Ännu bättre går Chia inte härsken mycket snabbt som linfrö gör. Och om du maler chia till en Chia mjöl, har det fortfarande en lång hållbarhet (1 - 2 år), till skillnad från lin måltid som går härsken på mindre än 90 dagar.

6) Allergener: Chia innehåller inget gluten, ingen vete, ingen majs och ingen soja. Det anses allmänt vara en "universell" mat eftersom nästan alla kan äta det, inklusive husdjur och husdjur. )

7 Smak: Chia smakar sätt bättre än linfrö ! Smaken är faktiskt mer "neutral" än något annat, vilket betyder att den går mycket bra med nästan alla recept du kan tänka dig: Smoothies, spannmål, baka mixar etc.

Chia frön har: • 3 gånger mer järn än spenat • 5 gånger kalcium än mjölk • 2 gånger mer kalium än  bananer • 2 gånger protein av någon annan frö eller korn • 3 gånger antioxidant potensen av blåb

Learn more: http://www.naturalnews.com/037916_chia_seeds_storable_food_preparedness.html#ixzz2C65z7PvA

Learn more: http://www.naturalnews.com/037916_chia_seeds_storable_food_preparedness.html#ixzz2C65R4i55

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar