måndag 15 oktober 2012

Six Safe, Natural Solutions to Get Rid of Migraine Headache Pain

Six Safe, Natural Solutions to Get Rid of Migraine Headache Pain   MIGRÄN

1. Undvik livsmedelstillsatser och konstgjorda sötningsmedel

2. Undvik mat som utlöser migrän

Choklad, alkohol, koffeinhaltiga drycker, läsk, raffinerat socker, genetiskt modifierade livsmedel, gluten-innehållande spannmål, mogna ostar och jordnötter är några av de vanligaste livsmedel syndarna som kan orsaka migrän.

3. Lägg tryptofan till din diet

Tryptofan, en av de 10 essentiella aminosyror, stimulerar produktionen av hjärnan sändarens dopamin, vilket i sin tur bidrar till frisättning av serotonin.

4. Lavendel - Natural Smärtstillande

Lavendel används av naturläkare för att lugna nerver och har en smärtstillande effekt på migrän. Lavendel minskar inflammation som uppstår i blodkärlen under en migrän, och lindrar spasmer i musklerna i nacken, runt ögonen och i hårbotten.

5. Ingefära, pepparmynta och Cayenne - Naturligt  smärtlindrande örter

Använd vanliga hushåll örter som ingefära, pepparmynta och cayennepeppar för att behandla migrän. ingefära eller pepparmynta kan också vara till hjälp för att minska illamående som åtföljer många migrän.

6. Tussilago - en naturlig betablockerare

Har visat sig minska intensiteten av migrän genom att minska inflammation och stabilisera blodflödet till hjärnan. Det fungerar som en betablockerare, hjälper till att kontrollera blodtrycket och förhindra spasmer i kapillärerna .

Läs helst hela artikeln om du vill veta mer.
Ewa-Lis Hörne Messelth

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar