BPA: konserverade soppor ökar risken för hjärtsjukdomar och diabetes Mail Online
BPA är en organisk förening som kan imitera kroppens egna hormoner och tidigare forskning har varnat att det kan öka risken för sjukdomar som hjärtsjukdomar, diabetes och fetma.
BPA används också till rad andra produkter bla flaskor och vissa produkter som används av tandläkarna. Det har varit avstängd från nappflaskor inom EU. Att dricka drycker som har lagrats i vissa hårdplast kan öka mängden av BPA i kroppen.
Read more: http://www.dailymail.co.uk/health/article-2065090/BPA-Canned-soups-increases-risk-heart-disease-diabetes.html#ixzz1ecdSR4GW
Read more: http://www.dailymail.co.uk/health/article-2065090/BPA-Canned-soups-increases-risk-heart-disease-diabetes.html#ixzz1ecd4JM00
Read more: http://www.dailymail.co.uk/health/article-2065090/BPA-Canned-soups-increases-risk-heart-disease-diabetes.html#ixzz1eccsZXcK
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar