måndag 18 juli 2011

Grass-fed Beef Contains Cancer-Fighting Substance

Grass-fed Beef Contains Cancer-Fighting Substance
Varför vegetarianism inte är den bästa kosten för en majoritet av befolkningen.
Medan jag har tidigare diskuterat min egen erfarenhet med vegetarianism , jag är inte den enda som har upplevt en nedgång i hälsa som en följd av att sky allt animaliskt protein. Som nämnts ovan har många vegetarianer som återgå till att äta animaliskt protein gör det för att de börjar ha hälsoproblem. Det är inte så förvånande med tanke på att proteinet är en av de grundläggande byggstenarna som din kropp behöver för att bygga, underhålla och reparera kroppsvävnader.

Som sagt, jag säger inte att alla behöver rött kött, fisk eller fågel att hålla sig frisk heller ... Andra källor till högkvalitativt protein innehåller råa ekologiska mejeriprodukter och ägg, som inte skulle bryta mot etiska farhågor om att offra djur för kött.

Till exempel, vissa trivs med mycket stora mängder grönsaker och väldigt lite animaliskt protein, medan andra behöver mer protein och mindre kolhydrater grönsaker.
Alla behöver fett, kolhydrater och protein för att frodas. Men kvoterna kommer av varje av dessa varierar från person till person.
Kvaliteten på kött (som främst bestäms av det sätt den höjdes) och hur den är tillagad kommer att påverka dess hälsofördelar.
De typer och mängder av grönsaker valt, eftersom inte alla grönsaker är skapade lika heller. Till exempel ökar din grönsaksintag med sallader är en bra början, men isbergssallad är minimal näringsvärde. Röda och gröna blad sallad, tillsammans med romansallad och spenat, mer näringsrika alternativ. Äta en mängd olika grönsaker är också viktigt att säkerställa optimal näring.
Ekologiskt, gräsätande kött som humant höjs och slaktade är egentligen den enda typ av kött värt att äta, om du vill behålla din goda hälsa.
Om du för närvarande en vegetarian, och din diet tillåter dig att fungera på högsta nivå av energi och kondition och du sällan känner dig hungrig eller sugen på godis, då är du förmodligen på rätt spår. Dessa är tecken på att du äter mat som är lämplig för dig.

Men om du undviker animaliskt protein av etiska skäl, och kämpar med hälsa utmaningar, så jag uppmanar dig att överväga att ändra din diet att inkludera etiskt upp animaliskt protein.
Ewa-Lis Hörne Messelth

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar