tisdag 15 oktober 2013

ENKEL LEVERRENING

Använd 5 livsmedel.

Varmt citronvatten - Varmt citronvatten är ett bra sätt att avgifta din lever varenda morgon. Bara renat vatten och en hälsosam dos av färsk citronsaft. 
Vissa experter, liksom författaren AF Beddoe som skrev boken Biologisk Jonisering Tillämpat på Human Nutrition, tror också att levern producerar fler enzymer som svar på vatten med citron än någon annan mat. 

Vitlök - Lägg till lite vitlök i din matlagning.
Vitlök innehåller svavelföreningar som kan hjälpa till att aktivera enzymer i levern. Den innehåller allicin och selen, som är både bra för levern skydd.

Avokado, en japansk studie visar på att acokadon skyddar levern mot skador.
Jämfört med 21 andra frukter, hade avokado mest lovande för att skydda levern från galaktosaminen, en "kraftfull" toxin som har visat sig ge en leverskada likt mänskligt viral hepatit.

Koriander. Denna mångsidiga ört kan läggas till nästan vilken maträtt, inklusive sallader eller smoothies. Denna ört kan hjälpa till att avlägsna tungmetaller från kroppen, något som din lever kan kämpar med just nu.

Gurkmeja - En annan kraftfull krydda med en lång lista med fördelar, är gurkmeja, sägs inte bara skydda levern från skador, utan också hjälper till förnyelse av leverceller. Dessutom ökar den naturligt gallproduktionen och hjälper till att hålla kroppen giftfri.

Read more at http://www.naturalcuresnotmedicine.com/2013/10/how-to-detox-your-liver-naturally.html#7jiQhfW8BllEZpMr.99

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar