Say goodbye to gluten: Over 200 clinically confirmed reasons to avoid wheat
Över 200 kliniskt studierbekräftar att vi skall undvika vete
Learn more: http://www.naturalnews.com/037575_gluten_wheat_grains.html#ixzz29YCiwF00
GreenMedInfo.com . Den innehåller en lista med över 200 hälsoproblem, med celiaki upptill och med många fler inte normalt förknippas med glutenintolerans. Författaren och grundaren av GreenMedInfo.com , Sayer Ji föredrar termen gluten toxicitet för gluten känslighet eller glutenintolerans.
Negativa rapporter om vete och andra sädesslag har ökat kraftigt under det senaste decenniet. Den dramatiska ökningen av celiaki, en kronisk tarm inflammation som förstör tarmluddet (små rör) med ansvar för absorbera näringsämnen, har varit en viktig fokus. Gluten toxicitet som ger på Celiaki och andra autoimmuna reaktioner är främst från peptider som finns i gluten känt som gliadin proteiner, som skadar tarmkanalen. Utöver celiaki, som om oupptäckta leder till undernäring som skapar andra sjukdomar, gluten toxicitet kan resultera i flera andra manifestationer av ohälsa, bland annat kronisk trötthet och psykisk ohälsa. lektiner, klibbiga proteiner gemensamma för alla anläggningar för självförsvar, är ett framträdande inslag i vetegroddagglutinin (WGA). Förutom att plattas ut intestinala villi och orsakar Celiac kan de tränga tarmen foder och skapa läckande tarm.
När lektiner komma in i blodomloppet kan de binda till leptin receptorer, blockerar leptin känsligheten som gör att du vet att du har fått nog att äta, skapa en trög ämnesomsättning och störa insulin balans. Med andra ord, leder det till fetma och diabetes.
Learn more: http://www.naturalnews.com/037575_gluten_wheat_grains.html#ixzz29YCZoYUc
Learn more: http://www.naturalnews.com/037575_gluten_wheat_grains.html#ixzz29YCDd5yz
Learn more: http://www.naturalnews.com/037575_gluten_wheat_grains.html#ixzz29YBtIyfh
Den ena larmrapporten efter den andra skrivs om vetets och andra sädesslag skadliga verkningar på vår hälsa...
Ewa-Lis Hörne Messelth
Över 200 kliniskt studierbekräftar att vi skall undvika vete
Learn more: http://www.naturalnews.com/037575_gluten_wheat_grains.html#ixzz29YCiwF00
GreenMedInfo.com . Den innehåller en lista med över 200 hälsoproblem, med celiaki upptill och med många fler inte normalt förknippas med glutenintolerans. Författaren och grundaren av GreenMedInfo.com , Sayer Ji föredrar termen gluten toxicitet för gluten känslighet eller glutenintolerans.
Negativa rapporter om vete och andra sädesslag har ökat kraftigt under det senaste decenniet. Den dramatiska ökningen av celiaki, en kronisk tarm inflammation som förstör tarmluddet (små rör) med ansvar för absorbera näringsämnen, har varit en viktig fokus. Gluten toxicitet som ger på Celiaki och andra autoimmuna reaktioner är främst från peptider som finns i gluten känt som gliadin proteiner, som skadar tarmkanalen. Utöver celiaki, som om oupptäckta leder till undernäring som skapar andra sjukdomar, gluten toxicitet kan resultera i flera andra manifestationer av ohälsa, bland annat kronisk trötthet och psykisk ohälsa. lektiner, klibbiga proteiner gemensamma för alla anläggningar för självförsvar, är ett framträdande inslag i vetegroddagglutinin (WGA). Förutom att plattas ut intestinala villi och orsakar Celiac kan de tränga tarmen foder och skapa läckande tarm.
När lektiner komma in i blodomloppet kan de binda till leptin receptorer, blockerar leptin känsligheten som gör att du vet att du har fått nog att äta, skapa en trög ämnesomsättning och störa insulin balans. Med andra ord, leder det till fetma och diabetes.
Learn more: http://www.naturalnews.com/037575_gluten_wheat_grains.html#ixzz29YCZoYUc
Learn more: http://www.naturalnews.com/037575_gluten_wheat_grains.html#ixzz29YCDd5yz
Learn more: http://www.naturalnews.com/037575_gluten_wheat_grains.html#ixzz29YBtIyfh
Den ena larmrapporten efter den andra skrivs om vetets och andra sädesslag skadliga verkningar på vår hälsa...
Ewa-Lis Hörne Messelth
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar