onsdag 12 september 2012

Are your body care products safe enough to "eat"? KROPPSPRODUKTER!!

Are your body care products safe enough to "eat"?  ANVÄND HUDVÅRDSPRODUKTER UTAN KEMIKALIER!!!!

Du är vad du äter ... antingen genom munnen eller huden. Den genomsnittliga männinskan är utsatt för mer än 126 giftiga kemikalier per dag bara genom sina kroppsvårdsprodukter. Det finns över 10.000 kemikalier som används i hygienprodukter och endast 13 procent av dessa har testats för säkerhet.
Huden är det största "organ" i kroppen. Det har flera funktioner: 1. Den dämpar och skyddar de djupare vävnaderna 2. Det är en sinnesorgan att detektera smärta, tryck och temperatur 3. Det hjälper till att reglera vår interna kärntemperatur 4. Det är den största organ för eliminering.

Varje substans som appliceras på huden hamnar oundvikligen i blodomloppet.

Om du tillämpa den på din hud, du sedan "äter" genom huden. Många hudvårdsprodukter också intas via munnen och genom inandning av pulver och parfymer. Vissa människor har uppfattningen att eftersom dessa produkter används i så små mängder, då de inte skulle kunna orsaka någon skada. Men fundera över hur dagen till dag användning av en bodylotion lägger upp.

Tillsätt en matsked lotion på din hud varje dag i fem år så motsvarar det över sju liter gifter i kroppen.

Om det lotion innehöll silikon härrör ingredienser, biprodukter petroleum, dofter kemiska och konstgjorda färgämnen, då du utsätta din kropp för liter gifter som ackumuleras i levern, kolon och feta celler. Det finns tusentals kemikalier i personlig vård produkter industrin. Här är bara några exempel på den effekt dessa har på din hälsa: 1. Phenoxyethanol: Reproduktiv toxin konserveringsmedel och doft i lotioner 2. Parabener: Reproduktiv toxin Finns i bröstcancer vävnad konserveringsmedel i krämer och schampo 3. Propylenglykol: Giftigt för immunsystemet Används som fuktighetsbevarande medel och doftingrediens 4. Natriumlaurylsulfat: Giftigt för nervsystemet, hud, ögon och lungor Används som skummedel 5. Formaldehyd: Kraftfull cancerframkallande och skadar DNA Används som konserveringsmedel vara proaktiv med förebyggande innebär att ta ansvar för vad vi lägger i vår kropp och på vår kropp.
Börja med att helt enkelt byta ut en giftig produkt och införa en organisk och giftfri produkt. Innan du vet ordet av kommer du att ha en mindre källa till toxicitet i ditt liv. Var aktsam om att läsa dina etiketter för att se till att dina kroppsvårdsprodukter produkter är säkra nog att författaren: Dr Veronique Desaulniers, mer känd som Dr V har bibehållit framgångsrika metoder i Wellness-industrin sedan 1979. Specialiserat sig på Bio-Energetics, Meridian Stress Analysis, Homeopati, Termografi och kiropraktik, ger Dr V ett unikt sätt att hälsa och välbefinnande. efter personligen övervinna bröstcancer utan användning av cellgifter, strålning eller kirurgi, hjälper Dr V närvarande för att ge kvinnor om helande och förebyggande bröstcancer, naturligtvis. För mer information om Dr V personliga Cancer Coaching besök http://www.BreastCancerConqueror. com

Detta är viktigt att förstå. Huden tar upp alla gifter från produkterna vi använder.
Ewa-Lis Hörne Messelth





Learn more: http://www.naturalnews.com/037160_body_care_products_toxins.html#ixzz26EuoCNFG




Learn more: http://www.naturalnews.com/037160_body_care_products_toxins.html#ixzz26EuGVQdo

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar