onsdag 11 juli 2012

Bromelain in Pineapples Helps in Cancer Treatment

Bromelain in Pineapples Helps in Cancer Treatment

 Bromelain i ananas dödar cancerceller utan att skada dig.

Bromelain, ett enzym som kan extraheras från ananasens stam. Forskningen publiceras i tidskriften Planta Medica fann att bromelain var överlägsen till kemoterapi läkemedel 5-fluorauracil vid behandling av canceri djurstudie. Forskare säger: Detta antitumoral effekt [av bromelain] var överlägsen 5-FU [5-fluorouracil], vars överlevnad index var ca 263%, i förhållande till den obehandlade kontrollen.

Vad som gör denna effekt särskilt imponerande är att bromelain fungerade utan orsakar ytterligare skada för djuren. Den kemo drogen 5-fluorauracil, å andra sidan har en relativt misslyckad och farlig meritlista trots att användas för nästan 40 år.
Selektiv cytotoxicitet är verkligen en egenskap som bara finns bland naturliga ämnen, ingen kemoterapi läkemedel ännu inte utvecklat kan denna effekt. Bortsett från bromelain, andra exempel på naturliga föreningar som har befunnits att döda cancerceller utan att skada friska celler innefattar:Bromelainis en proteolyticenzyme (ett enzym som spjälkar proteiner). I Planta Medica studieninjicerades direkt in i den abdominala håligheten. enzymer från mag-tarmkanalen i blodet är inte så lätt som det verkar, som enzymer är mycket känsliga för denaturering och måste få hjälp att överleva den mycket sura miljön i magen. De får ofta en "enterobeläggning" för att hjälpa dem att överleva resan genom din mag-tarmkanalen.
Och sedan finns det frågan om absorption. I nästan 100 år, insisterade medicinska dogmer att enzymer tas oralt var för stora för att passera genom mag-tarmkanalen väggen.

Det finns nu en hel del forskning som de verkligen kan passera genom tarmen intactiii och till blodet och lymfsystemet, där de kan leverera sina tjänster till resten av kroppen ... ett av mysterierna av medicinsk vetenskap.
Nu när vi vet att detta är möjligt, har systemiska orala enzymer använts för att behandla problem från idrottsskador till artrit till hjärtsjukdomar och cancer, särskilt i europeiska länder. Men det mesta av forskningen har publicerats i icke-engelskspråkiga tidskrifter.

Vitamin C - Dr Ronald Hunninghake genomfört en 15-årig forskningsprojektet RECNAC (cancer baklänges). Hans banbrytande forskning i cellkulturer visade att vitamin C var selektivt cytotoxiska mot cancerceller.
 Aubergine utdrag: Solasodine ramnosyl glykosider (BEC), vilket är ett finare namn för extrakt från växter av Solanaceae familjen, till exempel aubergine, tomat, potatis, paprika och tobak, också påverkar endast cancerceller lämnar normala celler ensam. Äggplanta extrakt kräm synes vara särskilt användbara vid behandling av hudcancer. Dr Bill E. Cham, en ledande forskare inom detta område, förklarar:
"Den verkningsmekanism SRGS [glykoalkaloider solasodine rhamnosy glykosider (BEC)] är olik alla aktuella antineoplastiska [anti-tumör] agent. Specifika receptorer för de SRGS närvarande endast på cancerceller men inte normala celler är det första steget av händelser som leder till apoptos i cancerceller endast, och detta kan förklara varför under behandling av cancerceller elimineras och normala celler som ersätter avdödade cancerceller utan ärrvävnad som bildas. "

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar