tisdag 29 november 2011

FRISKARE LIV, börja det nya året med mer energi och glädje.

Ge bort ett presentkort från Sinnenas gård till någon som du tycker om.
Att känna livskvalitet, energi och glädje i livet, gör att allting går lättare. Med små livsstilsförändringar och liten ändring på kompassnålen, gör att ditt liv kan bli så mycket bättre. Att hitta glädjen under sorgen eller känna att kroppen hänger med utan en massa krämpor. Sova gott om natten och att ha en fungerande mag-tarmfunktion är också något som du kan komma tillbaka till om du nu har sådana problem. Ett immunförsvar som är svagt gör att du blir extra infektionskänslig. PMS/klimakteriebesvär går många och drar på och tror till slut att det är ett naturligt tillstånd att ha ont/humorsvängningar/svettningar/vallningar mm. Att gå runt med spänningar och stelhet är heller inget naturligt tillstånd. Detta och mycket mer går att ändra.
Hör av dig för din egen del eller som samt ge bort ett presentkort på hälsa.
Gör en håranalys där du får svar på exakt hur din kropss biokemi ser ut samt hur belastad du är av eventuella tungmetaller.
Att ta tag i den gamla sorgen/förlusten som inte släpper taget om dig, som gör att du sitter fast i historien och inte kommer vidare. Gå ett program på Sinnenas gård i sorgbearbetning, läs mer på www.sorg.se
Ge dig tid för samtal som gör att du hittar tillbaka till den du var ämnad att vara under alla "filter" av anpassning eller duktighet. Där ofta kontrollen har styrt ditt liv, så att lättheten inte har fått plats.
Nu har ett vackert behandlingsrum tagit form i vår lada, där vi i lugn och ro går igenom och lägger upp en plan för just dig och din hälsa.
Hälsningar
Ewa-Lis Hörne Messelth


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar